Hisarcık Belediye Personeli Piknikte Buluştu

Hisarcık Belediyesi tarafından düzenlenen piknikte belediye çalışanları gönüllerince doyasıya eğlendi.

Hisarcık Belediye Personeli Piknikte Buluştu
  • 01 Ekim 2018, Pazartesi 10:11
Hisarcık Belediyesi tarafından düzenlenen piknikte belediye çalışanları gönüllerince doyasıya eğlendi.
Yeşilliğin ve doğanın iç içe olduğu Esire Termal Turizm Merkezinde yapılan piknikte Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, mangal başına geçerek et pişirdi. Personeller arasındaki dayanışmayı ve kaynaşmayı artırmak amacıyla düzenlenen piknikte hep beraber yenilen yemek sonrası müzik eşliğinde yöre oyunları oynayarak keyifli vakit geçiren belediye çalışanları, birbirleriyle kaynaşıp stres atma fırsatı buldu.
Ekip ruhunu yakalayan kurumların her zaman daha başarılı olduğuna dikkat çeken Başkan Fatih Çalışkan, “ Belediye olarak bu tür organizasyonlar düzenleyerek personelimiz arasındaki ekip ruhu ve kardeşlik anlayışını geliştirmeyi amaçlıyoruz dedi.
Piknikten son derece mutlu olduklarını belirten belediye personeli, Başkan Çalışkana teşekkür ederek bu tür organizasyonların devam etmesini dilediler.
Piknik etkinliğine Başkan Fatih Çalışkan, AK Parti İlçe Başkanı Ali Var, Belediye encümen üyeleri ve belediye personeli katıldı.(MA-EFE)

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık