Hindistan Ticaret Ataşesi Mersin Giadı Ziyaret Etti

Hindistan Ticaret Ataşesi Alok Verma, Mersin Girişimci İş Adamları Derneğini (Mersin GİAD) ziyaret etti.

Hindistan Ticaret Ataşesi Mersin Giadı Ziyaret Etti
  • 07 Ağustos 2018, Salı 17:33
Hindistan Ticaret Ataşesi Alok Verma, Mersin Girişimci İş Adamları Derneğini (Mersin GİAD) ziyaret etti.
Mersin GİAD Başkanı Mehmet İzol ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Verma, ziyaret kapsamında Mersin ile Hindistan arasındaki ticareti güçlendirmek istediklerini söyledi.
Mersinin yurtdışı ile ticari ilişkilerinin güçlü olması gerektiğini belirten İzol ise, Mersin, bulunduğu konum ve limanı ile ticari açıdan Türkiyenin en gözde kentlerinin başında yer alıyor. Mersinin ihracat rakamları her geçen ay daha da artıyor. Bunun sürekli hale gelmesi adına yurtdışı ile ticari ilişkilerimizi sağlamlaştırmak adına gerek yurtdışında gerekse Türkiyede ülke temsilcileri ile ortak projelerde yer almamız gerekiyor dedi.
Mersin GİADın faaliyetleri konusunda bilgi alan Verma, üyelere Hindistanın yatırım potansiyelini anlatarak ülkesine yatırım yapmaya davet etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık