Hilal Masa, 10 Ayda 10 Bin Talebe Yanıt Verdi

İzmirde, Aliağa Belediyesinin bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Hilal Masa, 10 ayda 10 bin vatandaşın talebine yanıt verdi.

Hilal Masa, 10 Ayda 10 Bin Talebe Yanıt Verdi
  • 16 Temmuz 2018, Pazartesi 19:00
İzmirde, Aliağa Belediyesinin bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Hilal Masa, 10 ayda 10 bin vatandaşın talebine yanıt verdi.
Şikâyetlerinizi Bize, Memnuniyetinizi Dostlarınıza sloganı ile hareket eden Hilal Masa, hizmete girdiği günden bugüne şikayet, talep ve önerilere hızlı bir şekilde yanıt vermeye devam ediyor. Aliağa Belediyesi merkez binasının giriş katında 10 kişilik ekip ile 365 gün 7-24 esasına göre hizmet veren Hilal Masaya başvurular dilekçe, telefon ve internet üzerinden yapılabiliyor. Öte yandan vatandaşlar, 1 Ocak 2018 tarihinden bugüne en fazla Fen İşleri Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğünün sorumluluk alanında bulunan işlerle ilgili müracaatta bulundu.
Hilal Masaya şikayet ya da taleplerini iletmek isteyen vatandaşların, ALO 153 veya 0530 277 22 22 numaralı WhatsApp hattından başvurularını gerçekleştirebiliyor. Hilal Masa, devletin tüm kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra vatandaşa; perakende hizmet veren GDZ Elektrik, İZSU, Telekom, İzmirgaz gibi kurumlar arasında da iletişim sağlayarak vatandaşın belediye sorumluluğu dışında bulunan sorunlarına da çözüm için aracılık yapıyor.
Kişilerin acil sorunlarının çözümünde de, tüm müdürlüklerce oluşturulmuş Acil Hizmet Mobil Ekibinin Hilal Masaya destek verdiği, Hilal Masanın Yeni Şakran, Helvacı ve Yeni Mahalle hizmet birimiyle de eş zamanlı çalıştığı bildirildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık