Her Gün On Bin Adım Sloganıyla Yürüdüler

Sivasta İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 3 Ekim Dünya Yürüyüş Günü dolayısıyla Her gün on bin adım sloganıyla yürüyüş düzenlendi.

Her Gün On Bin Adım Sloganıyla Yürüdüler
  • 03 Ekim 2018, Çarşamba 13:07
Sivasta İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 3 Ekim Dünya Yürüyüş Günü dolayısıyla Her gün on bin adım sloganıyla yürüyüş düzenlendi.
İl Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen yürüyüş Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesinde başladı. Burada toplanan vatandaşlar Her gün bin adım sloganıyla ellerinde dövizlerle İnönü Bulvarı üzerinde yürüdü. Halk Sağlığı Başkanı Uzman Öğretim Görevlisi Dr. Ahmet Kemal Filiz,Her yıl Sağlık Bakanlığımız tarafından 3 Ekimde Dünya Yürüyüş Günü etkinliği düzenliyoruz. Çağımızda maalesef hareketsizlik ve obezite çok yaygınlaştı. Bizde buna dikkat çekmek için bugün arkadaşlarımızla böyle bir organizasyon düzenledik. Obezite maalesef kalp damar hastalıkları, eklem hastalıkları ve diğer hastalıkları beraberinde getiriyor. Çağımızda insanlar hep evlerinde oturarak yada iş yerlerinde hareketsiz yaşadıkları için beraberinde kilo alıyorlar. Buna dikkat çekmek için bunu önlemek için her yıl yaptığımız organizasyonu bu yılda yapıyoruz dedi.
Yürüyüşün ardından katılımcılara elma ikram edildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık