Hemşehrileri İçin Kurban Kestiler

İstanbulda yaşayan Malazgirtli iş adamları Metin Haymana ve Hüseyin Karaaslan, kurban keserek hemşehrilerine dağıttılar.

Hemşehrileri İçin Kurban Kestiler
  • 24 Ağustos 2018, Cuma 10:12
İstanbulda yaşayan Malazgirtli iş adamları Metin Haymana ve Hüseyin Karaaslan, kurban keserek hemşehrilerine dağıttılar.
İstanbulda yaşayan genç iş adamı (İMSİYAD) İstanbul Muşlu Sanayici ve Yatırımcı İş Adamları Derneği Kurucu Genel Başkanı Metin Haymana, yıllardır içinde yer alan hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, “Ben İstanbulda doğdum ve İstanbulda büyüdüm. Hayalimde hep atalarımın ve dedelerimin toprağı olan Malazgirtte kurban kesip, fakir fukaraya dağıtmak vardı. Allaha şükürler olsun ki memleketime gelip kurban kesmek nasip oldu. Bu yıl bunu bana nasip eden yüce Mevlama binlerce şükürler olsun. Her yıl İstanbulda kurban kesip dağıtıyordum. Bu yıl ise tarihi ilçemiz Malazgirtte, kurban kesip ihtiyaç sahiplerine dağıttık. Çok şükür bir dileğim daha yerine geldi” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın tarihi ilçeye sahip çıkarak herkesi mutlu ettiğinin altını çizen Haymana, “Yıllardır sahipsiz kalan tarihi ilçemiz Başkanımız sayesinde ilk defa bu kadar gündeme gelmiştir. Başkanımız Erdoğan, Malazgirt Zaferinin 947inci yıldönümü etkinliklerine katılmak için ilçemize gelecekler. Bizlerde bu memleketin bir evladı olarak Başkanımızı görmek için geldik. Ben bu tarihi ilçenin bir evladı olmaktan ve bu değerli Başkana sahip olmaktan dolayı onurlu ve gururluyum“ ifadelerini kullandı.
Doğduğu ilçesine gelerek kurbanları kesen ve ilçedeki ihtiyaç sahiplerine dağıtan Malazgirt iş adamlarından Hüseyin Karaaslan ise “Allah nasip etti, ilçemize geldik ve burada kurbanlarımız kesip ihtiyaç sahiplerine dağıttık. Tarihi ilçemizde olmaktan son derece onurluyuz. Burada yaşayan kardeşlerimizi unutmamız mümkün değil. Ne kadarda İstanbulda yaşasak, orada iş yapsak da aklımızın bir kenarında hep ilçemiz var. Başkanımız tarihi ilçemize sahip çıktı ve burada yüzlerce işsiz kardeşimiz iş sahibi olacak. Biz iş adamları da gelişen büyüyen ilçemize gelip, iş yapmayı düşünüyoruz. İşsiz kardeşlerimize iş imkânı sunmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Yeter ki ilçemizde yaşayan kardeşlerimiz ilçelerine sahip çıksın” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık