Hayalleri Süsleyen Otomobil 31 Ekimde Sahibini Buluyor

Şanlıurfada bir çok vatandaşın hayallerini süsleyen otomobil kampanyası sona erdi.

Hayalleri Süsleyen Otomobil 31 Ekimde Sahibini Buluyor
  • 24 Ekim 2018, Çarşamba 10:05
Şanlıurfada bir çok vatandaşın hayallerini süsleyen otomobil kampanyası sona erdi.
Açıldığı günden buyana Şanlıurfa halkının buluşma noktası haline gelen Piazza AVMnin hesaplı ve kaliteli alışverişleri daha cazip hale getirmek amacıyla düzenlediği otomobil kampanyaları ziyaretçilerini mutlu etmeye devam ediyor. Piazzaya kent merkezi, ilçeler ve çevre illerden de gelen ziyaretçiler, 23 Temmuz 2018 tarihinden buyana yaptıkları her 100 TL ve üzerindeki alışverişlerle, son model Suzuki Vitara otomobile sahip olma şansı kazandı. Alışverişlerini artıranlar her 100 TLlik alışveriş için bir kupon alarak, hayallerini süsleyen otomobile yaklaşma şanslarını yükseltti. Danışma birimine başvurup ücretsiz bir üyelik sistemi olan Piazza Clup üyelik formunu dolduran tüm ziyaretçiler, kampanyaya katılım hakkını elde etti.
Hayalleri süsleyen sıfır kilometre otomobilin sahibi olacak talihli, 31 Ekim Çarşamba günü saat 14.00de, Milli Piyango İdaresi yetkilileri ve noter huzurunda yapılacak çekilişle belirlenecek. AVMnin ortak kullanım alanında gerçekleştirilecek çekilişi dileyen AVM ziyaretçileri de izleyebilecekler.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık