Hatipoğluna Bismilde Yoğun İlgi

Sosyal belediyecilik programları kapsamında Bismil Belediyesinin düzenlediği konferansa gelen Prof. Dr. Nihat Hatipoğluna vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Hatipoğluna Bismilde Yoğun İlgi
  • 02 Eylül 2018, Pazar 16:29
Sosyal belediyecilik programları kapsamında Bismil Belediyesinin düzenlediği konferansa gelen Prof. Dr. Nihat Hatipoğluna vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Bismil Belediyesinin sosyal belediyecilik programları kapsamında Hükümet Konağı önünde bir konferans düzenledi. Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ve Grup Hasret İlahi Grubunun konuk olduğu konferansa Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kerem Süleyman Yüksel, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Boyacıoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Ersin Erdoğan, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konferansta Prof. Dr. Hatipoğlu güçlükle sahneye çıktı. Kendisini Bismil halkı ile buluşturan Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kerem Süleyman Yüksele teşekkür eden Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu Hazreti Muhammedin hayatından kesitler sunarak programa başladı. Peygamberin yol gösterici olduğunu belirten Hatipoğlu, “Bizim özgürlüğümüz, dünyamız ve ahiretimiz ama her şeyimiz Allahımız ve Resulümüzdür. Bizim önderlerimiz belli, biz Hz. Muhammede tutkunuz, onun yolunu yol edinmişiz, Onun sevdiğini sevmişiz, Onun uzak olduğundan uzak olmuşuz, biz Ona teslim olmuşuz. Bu imanın bir gereğidir ve bizim imanımız böyle bir imandır, sallantıda olan bir iman değildir” dedi.

İzleyicilerden 5 Vakit Namaz kılma sözü aldı
Grup Hasretin okuduğu ilahilerden sonra vatandaşlardan beş vakit namaz kılma sözü alan Prof. Dr. Nihat Hatipoğluna program sonunda Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kerem Süleyman Yüksel tarafından günün anısına plaket ve hediye takdim edildi. Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Yüksel, Prof. Dr. Hatipoğlunun Bismilde ağırlamanın gururunu ve mutluluğunu yaşadığını dile getirerek, “Alanı dolduran ilçe halkına da ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bizleri kırmayarak ilçemize gelen hocamıza teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık