Hastanede Aşure İkramı

Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi yetkilileri vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Hastanede Aşure İkramı
  • 27 Eylül 2018, Perşembe 14:50
Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi yetkilileri vatandaşlara aşure ikramında bulundu.
Hastane bahçesinde düzenlenen aşure ikramına Niğde Valisi Yılmaz Şimşek,Ak Parti Niğde Milletvekilleri Yavuz Ergun ve Selim Gültekin,Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan,İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu,Ak Parti İl Başkanı Mahmut Peşin,İl Genel Meclisi Başkanı Bülent Küçüktuna kurum müdürleri,hastalar ve yakınları katıldı.
Muharrem Ayının bereketini hep birlikte yaşamak istediklerini için böyle bir organizasyon yaptıklarını söyleyen Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Bilal Günaydın ; Aşure günümüzün birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımız olduğu bu günlerde ülkemiz , coğrafyamız ve tüm insanlık için kardeşlik,barış ve huzur vesilesi olmasını temenni ediyorum” dedi.
Paylaşma kültürümüzü ve kardeşliğimizi yaşatan bu etkinlikte hep birlikte olmaktan mutluluk duyduğumuzu ifade etmek istiyorum diyen Başhekim Dr. Bilal Günaydın idrak ettiğimiz Muharrem Ayının da huzur ve bereket getirmesini temenni etti.
Başhekim Günaydının konuşmasının ardından dua edildi ve konuklara aşure ikramı yapıldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık