Haluk Levent, Nilüferdeki Hayvan Bakım Merkezine Hayran Kaldı

Ünlü şarkıcı Haluk Levent, Nilüfer Belediyesi Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezini ziyaret etti.

Haluk Levent, Nilüferdeki Hayvan Bakım Merkezine Hayran Kaldı
  • 30 Ekim 2018, Salı 11:13
Ünlü şarkıcı Haluk Levent, Nilüfer Belediyesi Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezini ziyaret etti.
Nilüfer Belediyesinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında sahne almak için Bursaya gelen Haluk Levent, konser öncesi Nilüfer Belediyesi Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezini ziyaret etti. Levent, Veteriner İşleri Müdürü Fikriye Ekerden bilgi aldı. Merkezde bulunan ameliyathane, röntgen ve muayene odaları, kedi yeni doğan üniteleri ile sahiplendirme bölümlerini de gezen Haluk Levent, merkeze olan hayranlığını “Muazzam bir yer gördüm” sözleriyle dile getirdi.
Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğünün can dostlara yönelik çalışmalarını sosyal medya üzerinden gördüğünü belirten Levent, “Konsere gelmeden önce burayı ziyaret etmem gerektiğini düşündüm. Biraz baskın gibi oldu. Bu baskını yaptım, iyi ki de yapmışım. Ben sözümü esirgemem. Muazzam bir yer gördüm. Türkiyede çok yer dolaştım ama bu kadar donanımlı ve güzel bir barınağa rastlamadım henüz. Belki de vardır ama ben rastlamadım. Burası beni çok tatmin etti” dedi. Levent, ziyareti sırasında can dostlarla “gör-çek” yapmayı da ihmal etmedi.
Haluk Levent, aynı zamanda Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı bir işbirliği hareketi olan Ahbap Derneğinin Bursa topluluğu ile can dostlarına yönelik yapılacak olan sosyal sorumluluk projeleri hakkında da Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü yetkilileri ile fikir alışverişinde bulundu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık