Hallaçlar Mahallesinde İçme Suyu Arıtma Tesisi Faaliyete Geçti

Aydının Çine ilçesi Hallaçlar Mahallesinde içme suyu arıtma tesisi inşa edilerek faaliyete geçti.

Hallaçlar Mahallesinde İçme Suyu Arıtma Tesisi Faaliyete Geçti
  • 08 Ekim 2018, Pazartesi 10:06
Aydının Çine ilçesi Hallaçlar Mahallesinde içme suyu arıtma tesisi inşa edilerek faaliyete geçti.
Büyükşehir yasası kapsamında köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde ASKİ tarafından yürütülen yoğun altyapı programı dahilinde Çine ilçesine bağlı Hallaçlar Mahallesinde vatandaşların talebi üzerine içme suyu arıtma tesisi inşa edilerek faaliyete geçirildi.
Hallaçlar Mahalle muhtarı Mehmet Ateş, taleplerinin gerçekleştirilmesinden ötürü büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek “Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu tüm taleplerimize cevap veriyor. Mahallemizde alt ve üstyapı da birçok çalışma yapıldı. Bağlantı yolumuz, köy meydanından camiye kadar olan yollarımız yapıldı. Ne zaman su ile ilgili, yol ile ilgili, yada iş makinesi gerektiren bir hizmet ihtiyacı doğsa taleplerimiz hep karşılandı. Mahallemizde ASKİ Genel Müdürlüğü içme suyu arıtma tesisi yaptı ve faaliyete geçti. Ayrıca mahallemizde içme suyu sorunu kesinlikle bulunmamaktadır. Tüm bu hizmetler için Başkanımız Özlem Çerçioğluna müteşekkiriz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık