Hakkari Polisi 2 Bin Kişiye Aşure Dağıttı

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından Muharrem ayı nedeniyle Cuma namazı çıkışı yaklaşık 2 bin kişiye aşure dağıttı.

Hakkari Polisi 2 Bin Kişiye Aşure Dağıttı
  • 21 Eylül 2018, Cuma 14:13
Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından Muharrem ayı nedeniyle Cuma namazı çıkışı yaklaşık 2 bin kişiye aşure dağıttı.
Son yıllarda Hakkaride Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü Şubesinin eğitim ve sosyal alanlarındaki olağanüstü projelerinin yanı sıra ve toplumu kaynaştıran önemli geleneklerinde takdire şayan faaliyetler geliştirmeye devam ediyor. Bu faaliyetlerle birlikte Hakkaride geleneksel bir boyut kazandırılan Cuma namazı sonrası aşure dağıtımı oldu. Kazanların başına geçen Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Vedat İşleyen ve beraberindeki polis memurları H. Sait Camisi önünde Cuma namazı çıkışında vatandaşlara ve öğrencilere aşure ikramında bulundular. Kendi elleriyle vatandaşlara aşure ikramında bulunan Müdür Vedat İşleyen, Cuma namazı çıkışı halkın arasına karışan Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Balık, İl Emniyet Müdür Vekili Gürcan Göngür ile Durankaya Belediye Başkanı Fatih Keskine de aşure ikramında bulundu. Vali Toprak ve beraberindekiler bir taraftan aşurenin tadına bakarken bir taraftan da vatandaşlarla sohbet edip sorun ve sıkıntılarını dinlediler.
Aşura etkinliği ile ilgili basın mensuplarına açıklamada bulunan İl Emniyet Müdür Vekili Gürcan Görgülü ise, Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü artık aşure etkinliğini geleneksel bir hale getirdiğini belirterek, aşure etkinliğine valimiz başta olmak üzeri tüm vatandaşların eşlik ettiğini söyledi. Burada keyifli etkinlik olduğu gibi kaynaşmanın da olduğunu ifade eden Görgülü, etkinliğe katılan herkese teşekkür etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık