Güvenlik Görevlisi Abdye Tepki İçin Maaşının Bin Tlsini Hazineye Bağışladı

ABDnin Türkiyeye karşı aldığı skandal yaptırım kararına tepkiler tüm yurt genelinde boykot edilirken Araban ilçesinde özel bir güvenlik görevlisini maaşının bin TLSini devlete bağışladı.

Güvenlik Görevlisi Abdye Tepki İçin Maaşının Bin Tlsini Hazineye Bağışladı
  • 16 Ağustos 2018, Perşembe 15:32
ABDnin Türkiyeye karşı aldığı skandal yaptırım kararına tepkiler tüm yurt genelinde boykot edilirken Araban ilçesinde özel bir güvenlik görevlisini maaşının bin TLSini devlete bağışladı.
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Araban Meslek Yüksek Okulunda özel güvenlik görevlisi olan ve asgari ücret ile çalışan Vakkas Altun, maaşının bin TLsini devlete bağışladı. Evli ve 4 çocuk babası olan 46 yaşındaki Vakkas Altun, bin 800 TL olarak çektiği maaşının bin TLsini Araban Mal Müdürlüğü veznesine giderek hazine hesabına bağışta bulundu. Aylığını çektiği bankanın bankamatiği önünde gazetecilere konuşan Altun, Ben asgari ücretle çalışan dar gelirli bir Türk vatandaşı olarak ülkemin sıkıntılı olduğu bu günlerde imkanlarımı zorladım. Benim elimden gelen bu oldu. Maaşımın yarısından fazlasını devletime bağışladım. Şimdiye kadar çok badireler atlattı bu ülke. Türkiye Cumhuriyetinin yükselişini hazmedemeyenlere karşı benim de imkanım dahilinde katkım olsun istedim dedi.
ABDye kafa tutan Başkan Recep Tayyip Erdoğanda da destek verdiğini belirten Altun, Dik duruşunu destekliyorum. Ya hep ya hiç. Türk milleti yıllardır bağımsızlığı için savaşan bir millettir. Gerekirse yine savaşır. Ben devletimi seviyorum. Türkiye batarsa hepimiz batarız. Türkiye varsa hepimiz varız. O yüzden vatanımıza sahip çıkmalıyız. Türkiyede üretim yapan tüm iş adamlarımızın da bu konuda elini taşın altına koymalarını istiyorum dedi.
ABD ürünlerine boykota destek
Altun, ABD ürünlerini boykot etme kararına da destek verdiğini söyleyerek, Türkiye genelinde ADB ve Avrupa üretimi ürünlerin yerine yerli ürünlerin tercih edilmesinin de şart oldu. Vatansızlığın ne olduğunu hala vatanımızda bizimle birlikte yaşayan Suriyeli mültecilerden görüyoruz. Allah kimseyi vatansız ve bayraksız bırakmasın. Başka Türkiye yok. Bunun için milli ve yerli ürünleri kullanmamız gerekiyor. Ben üzerime düşeni en işi şekilde gerçekleştireceğim diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık