Gürsu Belediyesi Tarihe Yolculuk Yaptırıyor

Gürsu Belediyesi, ilçedeki lise son sınıf öğrencilerine Bursanın tarihi yerlerini gezdiriyor.

Gürsu Belediyesi Tarihe Yolculuk Yaptırıyor
  • 15 Ekim 2018, Pazartesi 11:30
Gürsu Belediyesi, ilçedeki lise son sınıf öğrencilerine Bursanın tarihi yerlerini gezdiriyor.
Gürsu Belediyesi tarafından bu yıl 3üncüsü düzenlenen geçmişten geleceğe ecdadın izinde kültür turları Tophane Meydanından başladı. Yıldız Anadolu Lisesinden 180 son sınıf öğrencisinin katıldığı gezide Tophane, Osman Gazi ve Orhan Gazi türbeleri, Ulu Camii, Yeşil Camii, Yeşil Türbe, Orhan Camii, Kapalı Çarşı, Emirsultan, Muradiye Külliyesi, Panaroma 1326 Fetih Müzesi gezilecek. Öğrencilere rehber refakatinde tarihi yerler anlatılıyor.
Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, 3 sene önce başlattığımız program bu yıl da devam ediyor. Bu sene de bin 100 öğrencimizi gezdireceğiz. Geçmişimizi çok iyi anlatmamız lazım ki, geleceğimizde ona göre parlak olsun. 3 tane rehberimiz, 5 tane öğretmenimizle beraber tarihi ve manevi yerleri gençlerimize gezdirip, tanıtacağız dedi.
Ömer Doğan Okçu, Daha önce de buraya gelmiştim. Arkadaşlarımla geldiğim için mutluyum. Buraları görmek bizi rahatlatıyor diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık