Gürkan: “2 Üniversite İle Birlikte Samsun Daha Da Güçlendi”

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürken, iki üniversite ile birlikte Samsunun daha da güçlendiğini söyledi.

Gürkan: “2 Üniversite İle Birlikte Samsun Daha Da Güçlendi”
  • 26 Eylül 2018, Çarşamba 10:02
Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürken, iki üniversite ile birlikte Samsunun daha da güçlendiğini söyledi.
MMO Samsun Şube Başkanı Kadir Gürkan ve Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Bekir Akarsu, Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydını makamında ziyaret etti. Ziyarette MMO Samsun Şubesinin 2018-2019 dönemi Şube Çalışma Programı hakkında detaylı bilgi verildi ve Samsun Üniversitesinde açılacak olan bölümler hakkında bilgi alındı.

“Samsun Üniversitesi ile ortak çalışmalar yapmak arzusundayız”
Ziyaretle ilgili açıklama yapan Kadir Gürkan, Samsunun eğitim şehri olma konusunda hızla ilerleyen bir kent olduğunu, Ondokuz Mayıs Üniversitesi ve Samsun Üniversitesi ile birlikte şehrin prestij kazandığını, iki üniversite ile birlikte Samsunun daha da güçlendiğini belirtti. Üniversiteler ile imalat sanayinin bir araya gelebilmesi için çalışmalar sürdürdüklerini ifade eden Gürkan, üniversitelerde eğitim görmekte olan öğrencilerin mesleki eğitim süreçlerine katkı koyabilmek için projeler ürettiklerini, Samsunda eğitim-öğretim faaliyetlerine başlayacak olan Samsun Üniversitesi ile de ortak çalışmalar yapmak arzusunda olduklarını kaydetti.

“Şehrin ve ülkenin geleceğine katkı sağlayacak adımlar atacağız”
Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın ise Samsun Üniversitesinin ülkenin gelecek vizyonuna katkı sağlayan dinamik eğitim-öğretim modeliyle ulusal ve küresel ölçekte katma değer oluşturan bir üniversite olacağını belirterek AR-GE yapabilen, projeler üretebilen, üniversite-toplum-sanayi işbirliğini esas alan yapılarıyla Makina Mühendisleri Odası yönetimi ile yakın temas içerisinde şehrin ve ülkenin geleceğine katkı sağlayacak adımları atacaklarını vurguladı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık