Gümüşhane Belediye Meclisinden Orhan Aydoğduya Vefa

Gümüşhane Belediye Meclisinin eylül ayı toplantıları tamamlandı.

Gümüşhane Belediye Meclisinden Orhan Aydoğduya Vefa
  • 10 Eylül 2018, Pazartesi 14:05
Gümüşhane Belediye Meclisinin eylül ayı toplantıları tamamlandı.
Belediye Başkanı Ercan Çimen, başkanlığında Belediye Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantılarda meclisin gündemindeki konular görüşüldü.
Toplantıda, İstiklal Caddesinde yapımı tamamlanan çocuk parkına isim verilmesi hakkındaki gündem maddesiyle ilgili konuşan Başkan Çimen, bu parka Orhan Aydoğdu isminin verilmesini önerdi.
Başkan Çimen, 3 yıl önce Orduda geçirdikleri kaza sonucu hayatlarını kaybeden Erkan Pelit, Sevil Kullukçu, Varol Kullukçu ve Orhan Aydoğdunun acısını yüreklerinde taşıdıklarını ifade ederek, “Şehrimizde sevilen 4 kardeşimizi elim bir trafik kazası sonucu kaybettik. Acıları hala yüreğimizde tazeliğini koruyor. Kazanın ardından hayatlarını kaybeden Erkan Pelit ve Sevil Kullukçu kardeşlerimizin isimlerini yaşatmak için çocuk parkı ve muhtar evine vermiştik. Şimdi de spor camiasından hiçbir zaman kopmayan ve sporla yetişen Orhan Aydoğdu kardeşimizin ismini stadyum bölgesinde yeni oluşturduğumuz çocuk parkına vermek istiyoruz. Bu vesileyle tekrar yakınlarına Allahtan sabır diliyorum. Mekanları cennet olsun” dedi.
Başkan Çimenin konuşmasının ardından söz konusu gündem maddesi oy birliğiyle kabul edildi. Toplantıda daha sonra Meclisin gündemindeki diğer maddeler görüşüldü.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık