Gülnar Belediyesinden Tunaya Destek

Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tunaya tam destek sözü verdi.

Gülnar Belediyesinden Tunaya Destek
  • 08 Ekim 2018, Pazartesi 17:00
Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tunaya tam destek sözü verdi.
Ülkü Ocakları Gülnar İlçe Başkanı Ömer Lütfi Kayhan, eski ve yeni Belediye Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları ile belde ve mahalle temsilcileri ile bir araya gelen Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, Tunanın, Gülnarın ve Gülnarlıların iyi ve kötü günlerinde sürekli yanlarında bulunduğunu belirterek, şimdi sıranın kendilerine geldiğini ve zamanın Hamit Tunaya destek zamanı olduğunu vurguladı.

Şimdi Tuna için gece gündüz çalışma zamanı
2014 Mahalli İdareler Seçimlerinde, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamazın kazanması için canla başla çalıştıklarını ve Büyükşehir Belediyesinin kazanılmasına katkı sağladıklarını belirten Günel, şimdi de 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak seçimlerde MHP Genel Merkezi tarafından Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna için gece gündüz çalışacaklarını kaydetti.

Ülkücü birlik ve beraberliğinden taviz vermez
Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere tüm ilçelerde belediyeyi yönetmeye talip olduklarını aktaran Günel, İlçemizde 1999dan beri ve Mersinde de 2014 yılındaki yerel seçimlerden bu güne Milliyetçi Hareket Partisi kadrolarına güvenerek bizlerden desteklerini esirgemeyen hemşehrilerimizin destekleri ile ülkücü hareketi görevde tuttuk. İnşallah 2019 yerel seçimlerinde de Mersin ve tüm ilçelerinde belediyeleri yönetmeye talibiz. Farklı zamanlarda farklı şekillerde zaman zaman aramıza nifak tohumları ekilmeye çalışıldı. Nifak tohumları ekilmeye çalışılmaya devam da edilecektir. Ülkücü asla oyunlara gelmez. Ülkücü, birlik ve beraberliğinden asla taviz vermez dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık