Güler Teyzenin Yüzünü Belediye Güldürdü

Maltepe Belediyesi, hediye ettiği tekerlekli sandalye ile 3.5 yıldır yürüyemeyen 67 yaşındaki Güler Albeninin yüzünü güldürdü.

Güler Teyzenin Yüzünü Belediye Güldürdü
  • 13 Eylül 2018, Perşembe 10:13
Maltepe Belediyesi, hediye ettiği tekerlekli sandalye ile 3.5 yıldır yürüyemeyen 67 yaşındaki Güler Albeninin yüzünü güldürdü.
Cevizli Mahallesinde ikamet eden ve diz kapaklarındaki rahatsızlık nedeniyle üç buçuk yıldır yürüyemeyen GülerAlbeninin bu şikayeti, bir esnaf ziyareti sırasında Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıça iletildi. Başkan Kılıçın talimatı üzerine harekete geçen Kadın, Aile ve Engelli Hizmetleri Müdürlüğü, tekerlekli sandalyeyi Albeni ailesinin evine götürerek teslim etti.
Büyük bir mutluluk yaşayan yaşlı kadın, “Evin içinde, dışarı çıktığımda yüzükoyun hareket ediyordum. İnsanlar teyze bu ne hal diyordu. Ekonomik durumum yok. Yürüyemiyordum. Allah razı olsun Belediye Başkanı Ali Kılıç ilgilendi. Ellerinden geleni hiç esirgemedi. Bizlere yardım etti. Tekerlekli sandalye elim, ayağım oldu. Kendi işlerimi artık daha kolay yapabilirim. Bahçeye sandalyeyle inebilirim. Kızım, torunum ile dışarı çıkıp nefes alabilirim. İnsanlar engelli vatandaşlardan ilgi ve şefkatlerini kesmesinler” sözleriyle, sevincini dile getirdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık