Gto Başkanlarından Zafer Bayramı Mesajı

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım ve Meclis Başkanı Hilmi Teymur, Türkiyenin her alanda büyük zaferlere imza atacak güce sahip olduğunu söylediler.

Gto Başkanlarından Zafer Bayramı Mesajı
  • 29 Ağustos 2018, Çarşamba 15:07
Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım ve Meclis Başkanı Hilmi Teymur, Türkiyenin her alanda büyük zaferlere imza atacak güce sahip olduğunu söylediler.
30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımlayan Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım ve Meclis Başkanı Hilmi Teymur, mesajında “Milletimizin bağımsızlık uğrunda sergilediği azim ve kararlılığın tüm dünyaya ilan edildiği Büyük Zaferin 96. yıl dönümünü coşkuyla kutluyoruz. Tarihi şanlı zaferlerle dolu yüce milletimiz, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürkün komutasında gösterdiği büyük kahramanlıklarla vatanımızı ve milletimizi yok etmeye çalışanlara karşı birlik ve beraberlik ruhu ile verdiği muhteşem bir mücadele ile büyük zaferi kazanmış ve bize bu güzel vatanı emanet etmiştir. Bizler de emanet aldığımız bu cennet vatanı her alanda en üst seviyelere çıkarmak için var gücümüzle birlik ve beraberlik içinde çalışmalıyız” ifadelerini kullandı.
Türk Milletinin, 30 Ağustos 1922de Dumlupınarda Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazandığı zafer ile ülkesini müdafaa ederken hiç tereddüt etmediğini ve ilelebet bağımsız yaşayacağını bütün dünyaya ilan ettiğini vurgulayan GTO başkanları, “30 Ağustos kutsal vatan topraklarımızı kanımızın son damlasına kadar koruyacağımızı dünyaya ispatlayan bir tarihtir. Böyle bir tarihi gururla yaşıyor ve kutluyoruz. İş insanları olarak bizler de; Atatürkün -Türkiyemizi layık olduğu seviyeye yükseltebilmek için mutlaka ekonomimize birinci derecede önem vermek mecburiyetindeyiz- sözünden hareketle ülkemize ekonomik zaferler kazandırmaya, gelecek nesillere sosyal ve ekonomik refah düzeyi yüksek bir Türkiye bırakmaya çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle ömrünü savaş meydanlarında geçiren ve her şeyini büyük Türk milletine adayan ebedi Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürkü, beraber çarpıştığı silah arkadaşlarını, İstiklal savaşının bütün kahramanlarını, kanlarıyla ve canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi, muhterem gazilerimizi rahmetle anıyor, bütün Gaziantep halkının ve değerli üyelerimizin Zafer Bayramını kutluyoruz” İfadelerine de yer verdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık