Gto Başkanı Yıldırımdan Müjdeli Haber

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım, Anadolu Jet bölgesel uçuşlar başkanı Sait Şamil Karakaşı ziyaret etti. Yıldırım çeşitli girişimleri sonucunda Ankara-Gaziantep arasında sabah saat 06.00da gerçekleşen uçak seferlerinin haftada 5 güne çıkarılmasını sağladı.

Gto Başkanı Yıldırımdan Müjdeli Haber
  • 03 Eylül 2018, Pazartesi 18:14
GTO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım, Anadolu Jet bölgesel uçuşlar başkanı Sait Şamil Karakaşı ziyaret etti. Yıldırım çeşitli girişimleri sonucunda Ankara-Gaziantep arasında sabah saat 06.00da gerçekleşen uçak seferlerinin haftada 5 güne çıkarılmasını sağladı.
İş dünyasının Gaziantepe uçuş sayılarının arttırılmasına yönelik talepleri üzerine hava yolu şirketleri nezdinde girişimlerini sürdüren Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım, Anadolu Jet Bölgesel Uçuşlar Başkanı Sait Şamil Karakaş ile Ankarada görüştü. Görüşme sonrasında iş dünyasına müjdeli haberi veren GTO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım, Anadolu Jet tarafından Gaziantepe yapılan sefer sayılarının haftada 5 güne çıkarıldığını söyledi.
Anadolu Jet Bölgesel Uçuşlar Başkanı Sait Şamil Karakaşla verimli bir görüşme yaptıklarını belirten Yıldırım, Havayolu şirketleri ile üyelerimizin bağlantılarını güçlendirmek için görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Bu kapsamda Anadolu Jet Bölgesel Uçuşlar Başkanı Sait Şamil Karakaşla verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Görüşmelerimiz neticesinde yaz mevsiminde 27 frekans olarak icra edilen Ankara/Gaziantep/Ankara seferleri kış tarifesinde 29 frekans olarak icra edilecek, sabah saat 06.00da Gaziantep - Ankara arasında gerçekleşen TK 7121 seferi haftada 5 güne çıkarıldı dedi.
“Havayolu ulaşımı iş dünyası için önemli”
Gaziantepin ekonomik olarak çok aktif bir şehir olduğunu belirten Yıldırım, Gaziantepimiz uluslararası öneme sahip etkinlikler ve fuarlar düzenleyen, çok sayıda yabancı iş insanını ağırlayan bir şehir. Yine diğer illerimizden çok sayıda iş insanı şehrimize gelerek iş bağlantıları gerçekleştiriyor. Tüm bunları yaparken havayolu ulaşımının eksikliği bizim için önemli bir sorun idi. Bu konuda hava yolu şirketleri ile görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Bu bağlamda Anadolu Jet Bölgesel Uçuşlar Başkanı Sait Şamil Karakaşla yaptığımız görüşmeler neticesinde sefer sayıları haftada 5 güne çıkarıldı. Anadolu Jetin şehrimizin bu önemli sorununa bir nebze çare olması bizleri mutlu etti. Sefer sayılarının arttırılması konusunda Gaziantep Ticaret Odası olarak üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz şeklinde konuştu.
GTO Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım, Anadolu Jetin sefer sayılarının arttırılması konusunda gösterdiği duyarlılığı diğer hava yolu şirketlerinden de beklediklerini sözlerine ekledi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık