Gtbden Aşure İkramı

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB), muharrem ayı nedeniyle, Borsa Caminde ve Buğday pazarında vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Gtbden Aşure İkramı
  • 30 Eylül 2018, Pazar 20:18
Gaziantep Ticaret Borsası (GTB), muharrem ayı nedeniyle, Borsa Caminde ve Buğday pazarında vatandaşlara aşure ikramında bulundu.
Her yıl geleneksel olarak şehrin değişik bölgelerinde vatandaşlara aşure ikramları gerçekleştiren Gaziantep Ticaret Borsası bu geleneğini bu yılda sürdürdü. GTB yemekhanesinde özel olarak hazırlanan aşure, GTB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Alagöz, Meclis Üyesi Enver Bal ve personeller tarafından Cuma namazı sonrası Ticaret Borsası Cami avlusunda vatandaşlara dağıtıldı.Aşure ikramlarına ayrıca borsa hizmet binasının içerisinde yer aldığı buğday pazarı ve çevresinde de devam edildi. Gaziantep Ticaret Borsasının her yıl geleneksel olarak düzenlediği aşure ikramlarıyla ilgili açıklamada bulunan GTB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Alagöz, aşurenin birlik, beraberlik, kardeşlik ve paylaşmak adına özel bir anlam teşkil ettiğini söyledi. Kültürümüzde aşurenin her zaman farklı bir yerinin olduğuna işaret eden Alagöz, ‘Borsamız imkanları dahilinde her yıl geleneksel olarak üyelerimize ve vatandaşlarımıza aşure ikramları gerçekleştirmekteyiz. Kadim medeniyetimizin eşsiz zenginliklerini içerisinde barından aşure, aynı zamanda milli birlik ve beraberliğimizin de en temel nişanelerinden birini oluşturmakta. Geleneksel aşure ikramlarımızla bu geleneğimizi ilelebet yaşatmayı, dostluk ve kardeşlik duygularımızı pekiştirmeyi amaçlıyoruz” dedi.
Alagöz, ayrıca Muharrem ayının tüm Müslüman alemine hayırlara vesile olması temennisinde de bulundu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık