Görele Belediyesinden Yol Çalışması

)Görele Belediyesi tarafından betonlama seferberliğimiz tüm hızıyla devam ediyor.

Görele Belediyesinden Yol Çalışması
  • 31 Ağustos 2018, Cuma 12:51
)Görele Belediyesi tarafından betonlama seferberliğimiz tüm hızıyla devam ediyor.
Görele Belediye Başkanı Tolga Erenerin talimatlarıyla Ünlüce Mahallesi Haccaklı mevki yıllar sonra betonlanarak, araç trafiğine açıldı.
Tüm mahallelere hizmet götürme gayreti içerisinde olduklarını belirten Erener, “Mesafeleri kısaltmak, trafiği daha düzenli bir hale getirmek için çalışmalarımızı ivedi bir şekilde sürdürüyoruz. Yıllardır yapılamayan bir yolumuzu daha genişleterek, betonladık ve hizmete açtık. Böylelikle bu yolumuzda trafik akışının daha güvenli bir şekilde gerçekleştirileceğine inanıyorum” dedi.
Ünlüce Mahalle Muhtarı Hakan Cıkıt, Belediye Başkanı Tolga Erenere teşekkür ederek, “Ünlüce Mahallesi başkanımız sayesinde hizmet gördü. İstek ve sıkıntılarımızı dinleyip harfiyen yerine getirmeye gayret gösteren Başkanımız Tolga Erener ve ekibine mahallem adına çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık