Görele Belediyesinden Mendirekte Çaybahçesi

Görele Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ‘Mendirek Çay Bahçesi halkın hizmetine sunuldu.

Görele Belediyesinden Mendirekte Çaybahçesi
  • 17 Ağustos 2018, Cuma 10:19
Görele Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ‘Mendirek Çay Bahçesi halkın hizmetine sunuldu.
Belediye Başkanı Tolga Erenerin halkımızın denizle barışık olmasını sağlamak için başlattığı ve halkın hizmetine sunduğu ‘Mendirek Çay Bahçesi yaz aylarının vazgeçilmesi olacak.
Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, önce betonlama ve kamelya çalışmaları yürüterek, halkın denizle barışık olmasını sağladığı alanı şimdi ise yaz aylarının vazgeçilmezi haline dönüştürdüklerini ve halkın hizmetine açtıklarını söyledi.
Vatandaşlara yönelik sosyal alan oluşturma çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Tolga Erener, “İlçemize bir çay bahçesi daha kazandırarak, vatandaşlarımızın her daim hizmetinde olamaya gayret gösteriyoruz. İlçemizin dışında olan sahil bandını vatandaşlarımızın ayağına getirdik. Liman mevkinde bulunan mendirekte çalışmalar yürüterek, mendireği çay bahçesine dönüştürdük. Vatandaşlarımız mendirek çay bahçesinde çaylarını yudumlayarak, muhteşem bir seyir keyfi yaşayacaklardır. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık