Gönüllü Kuruluşlar Erciyes Ve Kayseri Üniversitelerinin Rektörlerini Ziyaret Etti

Kayseri Gönüllü Kuruluşları Platformu yeni atanan Erciyes ve Kayseri Üniversitesi Rektörlerini ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundular.

Gönüllü Kuruluşlar Erciyes Ve Kayseri Üniversitelerinin Rektörlerini Ziyaret Etti
  • 18 Eylül 2018, Salı 13:18
Kayseri Gönüllü Kuruluşları Platformu yeni atanan Erciyes ve Kayseri Üniversitesi Rektörlerini ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundular.
Platform Başkanı Ahmet Taşın da bulunduğu kurul üyeleri, önce Erciyes Üniversitesi Rektörlüğüne yeni atanan Prof. Dr. Mustafa Çalışı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini bildirip görevinde başarılar dilediler. Gönüllü Kuruluşlar Başkanı Ahmet Taş, Erciyes Üniversitesinin kurulduğu günden bugüne şehrimize, ülkemize ve insanlığa eğitim alanında büyük hizmetler verdiğini hatırlatarak, yeni Rektör Çalış döneminde de başarılı hizmetlerin devam edeceğine inandıklarını bildirdi. Sivil Toplum Kuruluşlarının Üniversite ile işbirliği içinde güzel hizmetler yapması dileğinde bulundu.
Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Mustafa Çalış da Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşlarının Sivil Toplum hayatına katkılarını yakından takip ettiklerini takdir ettiklerini, hizmetlerde onlara başarılar dilediğini ziyaretten memnun kaldığını dile getirerek, Sivil Toplum Kuruluşlarının Üniversite öğrencilerine yönelik faaliyetlerde her zaman yanlarında ve yardımında olacaklarını bildirdi.
Gönüllü Kuruluşlar ekibi Erciyes Üniversitesi ziyaretinden sonra yeni kurulan Kayseri Üniversitesi Rektörlüğüne de ziyarette bulunarak, Rektör Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafaya hayırlı olsun dileklerini iletip başarılar dilediler.
Erciyes Üniversitesinde olduğu gibi Kayseri Üniversitesi Rektörüne de Gönüllü Kuruluşların tanıtım bültenini takdim eden Gönüllü Kuruluşlar heyeti yeni açılan Üniversitenin kuruluş ve geleceği hakkında Rektör Kurtuluş Karamustafa ile bilgi alışverişinde bulundular. Başarı dileklerini ilettiler.
Gönüllü Kuruluşların ziyaretinden memnun kaldığını dile getiren Rektör Kurtuluş KARAMUSTAFA, Eğitim çalışmalarında Sivil Toplum Kuruluşlarının desteğine ve katkısına ihtiyaç duyacaklarını bildirerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gönüllü Kuruluşlara çalışmalarında başarılar diledi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık