Gölbaşı Belediyesinden Abdye Anlamlı Protesto

ABDnin Türkiyeye yönelik yaptırım kararına bir tepki de Gölbaşı Belediyesinden geldi.

Gölbaşı Belediyesinden Abdye Anlamlı Protesto
  • 14 Ağustos 2018, Salı 10:21
ABDnin Türkiyeye yönelik yaptırım kararına bir tepki de Gölbaşı Belediyesinden geldi.
Gölbaşı Belediyesi, ABD ve Türkiye arasında yaşanan siyasi krizin ardından medya reklam planlamalarında Facebook, Google, Instagram, Twitter ve Youtube‘a ayrılan bütçeyi tamamen kaldırdığını duyurdu. Gölbaşı Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Bugün ülkemizin yaşadığı krizden sonra medya reklam planlamamızdan Facebook, Google, Instagram, Twitter ve Youtube‘a ayırdığımız bütçeyi tamamen kaldırmış bulunmaktayız denildi.
Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ABDnin ülkemize yönelik yaptırımlarını ve ülkemize yönelik hasımhane tavırlarını şiddetle kınıyorum. Türkiye küresel dayatmalara karşı boyun eğmeyecek kadar kudretli, finansal saldırılarla baş edebilecek kadar ekonomisi sağlam bir ülkedir. Ülkemiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğanın liderliğinde 17-15 aralık siyasi operasyonunu, 15 Temmuz askeri darbe girişimini ve türlü oyunları nasıl boşa çıkardıysa, ülkemize yönelik bu ekonomik saldırıyı da boşa çıkaracaktır. Şimdi vakit ülke olarak birlik ve beraberlik içinde olma vaktidir. Unutmayalım ki Girmeden tefrika bir millete düşman giremez/ Toplu vurdukça yürekler onu top sindiremez ifadelerini kaydetti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık