Gölbaşı Belediyesi Sokak Hayvanlarına Sahip Çıkıyor

Gölbaşı Belediyesi, sokak hayvanlarının bakım ve aşılama ihtiyaçlarını karşılıyor.

Gölbaşı Belediyesi Sokak Hayvanlarına Sahip Çıkıyor
  • 03 Ekim 2018, Çarşamba 9:43
Gölbaşı Belediyesi, sokak hayvanlarının bakım ve aşılama ihtiyaçlarını karşılıyor.
Gölbaşı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, Gölbaşındaki sahipsiz sokak hayvanlarını aşı ve bakımları için Ankara Büyükşehir Belediyesi yönetimindeki Gölbaşı Hayvan Rehabilitasyon Merkezinde topluyor. Burada sahipsiz hayvanların kısırlaştırma, aşılama, tedavi ve bakımları yapılarak, sahiplendirme ve beslenmeleri sağlanıyor. Gölbaşı Hayvan Rehabilitasyon Merkezinde hijyenik bir ortamda bakımları yapılan sokak hayvanları için gerekli tüm önlemler alınıyor.
Sokak hayvanlarının hem vatandaşlara zarar vermesini engellemek hem de kontrol altına almak, sağlıklı olarak yaşamalarına destek vermek için gayret ettiklerini ifade eden Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, “Veteriner İşleri Müdürlüğümüz ilçedeki sahipsiz hayvanları tıbbi bakımlarının yapılması için Ankara Büyükşehir Belediyesi yönetimindeki Gölbaşı Hayvan Rehabilitasyon Merkezine götürmekte, 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu ve ilgili yönetmeliği çerçevesinde çalışmalarına devam etmektedir” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık