Gölbaşı Belediyesi Kültür Gezileri

Gölbaşı Belediyesi kültür gezileri devam ediyor. Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay,Bu tarz gezilerle vatandaşlarımızı günlük hayatın stresinden bir nebze olsun kurtarmış olacağız dedi.

Gölbaşı Belediyesi Kültür Gezileri
  • 10 Ağustos 2018, Cuma 9:52
Gölbaşı Belediyesi kültür gezileri devam ediyor. Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay,Bu tarz gezilerle vatandaşlarımızı günlük hayatın stresinden bir nebze olsun kurtarmış olacağız dedi.
Gölbaşı Belediyesi, düzenli olarak gerçekleştirdiği kültür gezilerine devam ediyor. Gölbaşı Belediyesinin geleneksel hale getirdiği kültür gezilerinde Beypazarı, Nallıhan, Sakarya Taraklı, Bolu Göynük gezildi. 6 Ağustos itibariyle her gün bir otobüs Gölbaşılının gitti. Beypazarı, Nallıhan,Sakarya Taraklı, Bolu Göynük günü birlik gezi programına şuana kadar 1342 Gölbaşılı katıldı.
Gölbaşı Belediyesinin kültür gezisine katılan vatandaşlar, gezinin ilk durağı olan Beypazarında 160 kuş türüne ev sahipliği yapan İnözü Vadisinin doğal güzelliklerini ve eşsiz manzarasını gezdi. Vatandaşlar daha sonra Beypazarı Kent Tarihi Müzesi, 400 metre yükseklikteki Hıdırlık Tepesindeki seyir terasından tarihi camileri ve restore edilerek yenilenmiş evleri izlediler. Beypazarından gezinin ikinci durağı olan Bolu Göynüke geçen kültür gezisi kafilesi, burada nehir, orman, dağ manzaralarının içinden geçerek, Akşemseddin Hazretleri ile oğullarından Emrullah ve Sadullah Çelebilerin kabirlerinin bulunduğu Gazi Süleyman Paşa Camisini gezdi. Gezinin üçüncü durağı olan Sakarya Taraklıda, Taraklı Kültür Evi, Yunus Paşa Camiini gezen Gölbaşı Belediyesinin kültür gezisi kafilesi daha sonra gezinin dördüncü ve son ayağı olan Nallıhana ulaştı.Nallıhanda, Ayhan Sümer Kültür Evi ve Nasuh Paşa Camiini ziyaret eden kültür kafilesi Nallıhanda şehir turu yaparak Gölbaşına döndü. Gezi boyunca bol bol hatıra fotoğrafı çekilen ve sevdiklerine hediyelik eşyalar alan vatandaşlar Gölbaşı Belediyesinin düzenlediği kültür gezilerinden memnuniyetlerini dile getirdiler.
Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, tüm Gölbaşılıları Gölbaşı Belediyesinin düzenlediği gezi programlarına davet ederek, Hemşehrilerimiz için düzenlediğimiz bu güzel geziye bütün Gölbaşılıları davet ediyorum. Bu güzel gezide Ankara,Sakarya ve Boluda yer alan tarihi ve doğal güzelliklerini vatandaşlarımıza tanıtma fırsatı sağlamış olacağız. Ayrıca bu tarz gezilerle vatandaşlarımızı günlük hayatın stresinden bir nebze olsun kurtarmış olacağız ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık