Göksu Irmağına Atlayan Genç Kız Son Yolculuğuna Uğurlandı

Mersinin Silifke ilçesinde Göksu Irmağına atladıktan 6 gün sonra cesedi bulunan genç kız son yolculuğuna uğurlandı.

Göksu Irmağına Atlayan Genç Kız Son Yolculuğuna Uğurlandı
  • 19 Ekim 2018, Cuma 11:34
Mersinin Silifke ilçesinde Göksu Irmağına atladıktan 6 gün sonra cesedi bulunan genç kız son yolculuğuna uğurlandı.
13 Ekim Cumartesi günü akşam saatlerinde Atatürk Köprüsü civarına gelen Feride Yılmaz (25), kendisini Göksu Irmağına bırakmış, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Mersin Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ile birlikte olay yerinde inceleme yapmıştı. Ancak yapılan çalışmalara rağmen genç kıza ulaşılamamıştı. Ertesi günden itibaren Emniyet Müdürlüğü, Sahil Güvenlik Komutanlığı, AFAD, Büyükşehir Belediyesi, DSİ işbirliği ile yapılan çalışma sonucunda Su Altı Dalış Ekipleri tarafından saat Küme Evler mevkisinde Göksu Irmağı içerisinde genç kızın cesedi dün bulunmuştu.
Otopsisi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumuna gönderilen Feride Yılmazın cenazesi bugün saat 10.00da Göksu Mahallesinde babası Salih annesi Nurcan Yılmaz, yakınları ve sevenleri tarafından Silifke Belediyesine ait cenaze taşıma aracı ile Tosmurlu Mahallesindeki aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlandı.
Genç kızın Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesini kazandığı bir müddet burada okuduktan sonra kaydını dondurduğu aradan geçen bir yıl sonrasında ise tekrardan Güzel Sanatlar Fakültesine devam ettiği bildirildi.
Yılmaz ailesi kızlarının neden intihar ettiğini bilmediklerini belirtti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık