Girişimcilik Eğitim Programı 25 Kursiyerin Katılımı İle Başladı

Gülcan Çolak

Girişimcilik Eğitim Programı 25  Kursiyerin Katılımı İle Başladı
  • 24 Ekim 2018, Çarşamba 16:18
Gülcan Çolak
ZONGULDAK (İHA)- Zonguldakın Çaycuma İlçesinde İŞKUR, KOSGEB ve Çaycuma Emlakçılar Derneği (ÇAYEMDER)nin ortaklaşa düzenlenen ‘Girişimcilik Eğitimi Programı başladı.
24-27 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Girişimcilik Eğitimi Programına 25 kursiyer katıldı. KOSGEB, İŞKUR ve ÇAYEMDER arasında ikincisi açılan girişimcilik kursu için İŞKUR İş ve Meslek Danışmanı Belkız Akın ve Çaycuma Emlakçılar Derneği Başkanı Erol Ünlü tarafından imzalar atıldı.
Çaycumanın özlenen bir refah seviyesinde olması için girişimci ruha sahip gençleri ve girişimcileri desteklediklerini belirten ÇAYEMDER Başkanı Erol Ünlü, “İstanbuldan konusunda uzman, derneğimizin bağlı bulunduğu Zonguldak Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Öğretim Görevlisi Gurbet Altay Hocamızın vereceği eğitimlerden, katılımcıların çok istifade edeceğini düşünüyorum. Çaycuma için birçok etkinlik planlamakta ve yapmaktayız. Ülkenin ve bölgenin ileri gitmesi topyekûn çalışmakla ve desteklerle olmaktadır. Bizler ÇAYEMDER olarak girişimcilik belgesi alacak arkadaşlarımıza şimdiden teşekkür ediyoruz. İş yeri açmak isteyenlere 50 bin TL hibe ve 100 bin TL faizsiz kredi kullanabilecekler. Onlar yine yatırımlarını hayallerini kendi topraklarına, Çaycumamıza ve Zonguldakımıza yapacaklar yani bize dönecekler. Ben Öncelikle bizlere teveccüh gösteren katılımcılara KOSGEB ve İŞKUR yetkililerine ve tabii ki her zaman yanımda olan dernek yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık