Giresun İtfaiye Filosunda 3 Yeni Araç Daha Hizmete Girdi

Giresun Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü filosuna yeni katılan 3 itfaiye törenle hizmete girdi.

Giresun İtfaiye Filosunda 3 Yeni Araç Daha Hizmete Girdi
  • 01 Ağustos 2018, Çarşamba 13:07
Giresun Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü filosuna yeni katılan 3 itfaiye törenle hizmete girdi.
İtfaiye Müdürlüğü önünde düzenlenen törende konuşan Belediye Başkanı Kerim Aksu, her türlü olumsuz olaylara daha da hazır duruma geldiklerini belirtti. Hizmete giren 3 yeni itfaiyenin dışında bir yeni itfaiye konusunda daha da anlaştıklarını ifade eden Aksu, “Gördüğünüz 3 araç son aldığımız araçlarımız ve bunların yaklaşık maliyeti 1,5 milyon lira civarında ama asıl bir aracımız var ki 4 milyon 910 bin liralık bir araç çok kapsamlı 60 metre merdivenli, Giresunda artık sorun kalmayacak şekilde yangınlara müdahale edeceğiz ki inşallah olmaz. Geçenlerde de Alınca bölgesinde bir orman yangını oldu ve kimse yokken bizim ekiplerimiz oradaydı arkadaşlarımıza teşekkür ederim anında müdahale ediyorlar. Bu araçlar Giresundaki yangınlara hemen anında müdahale edeceğimiz araçlar. 112 çalışanımız ile yangın gibi bir afete hazır şekilde itfaiye ekibimiz beklemektedir. İtfaiyemizin numarası 110 çalışan sayısı 112 ve hepsi müdahaleye hazır” dedi.
Kiralık araç sistemini kapattıklarını artık kendi araçlarını kullandıklarını kaydeden Aksu, “Biz göreve geldiğimizde kiralık araç sistemi yoğundu ve ciddi kiralar ödeniyordu biz onun dışında 45lerde olan araç sayımızı 110a çıkardık” şeklinde konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık