Germencikte Besicilere Karasinekle Mücadele Desteği

Germencik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince besihanelerin en büyük problemi olan karasinekle mücadele için ilaçlama yapıldı.

Germencikte Besicilere Karasinekle Mücadele Desteği
  • 26 Temmuz 2018, Perşembe 10:44
Germencik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince besihanelerin en büyük problemi olan karasinekle mücadele için ilaçlama yapıldı.
İlk kez kullanılan granül formda karasinek yemi başka canlılara hiçbir zarar vermeden bu probleme çözüm getiriyor. Hayvancılıkla uğraşan vatandaşların en büyük probleminden olan karasinek; ilk kez kullanılan ilaçlama yöntemi ile en basit şekilde çözüme kavuşuyor. Granül formda olan ilacın ilk uygulamasına Turanlar Mahallesinde gerçekleştirildi. Tüm hayvan çiftliklerinde özenle yapılacak olan bu ilaçlama yöntemine mahalle muhtarlarından geri dönüşler de oldukça olumlu. Vatandaşlar ise tüm besihanelerde uygulanacak olan bu ilaçlama yönteminden gayet memnun kaldı.
Konuyla ilgili olarak, Germencik Belediyesi Genel Koordinatörü İsmet Akın; “Vatandaşlarımızın her sorunu ile tek tek ilgileniyoruz. Yaptığımız işlerde geri dönüşlerin olumlu olması bizim için çok önemli. Karasineklerle mücadele, hayvancılıkla uğraşan hemşerilerimiz için çok büyük bir problemdi. Yaptığımız araştırmalar sonucu başka bir zararı olmayan bu ilaçlama yöntemini kullanmaya karar verdik. Vatandaşlarımızın her sorununda onların yanında olup hizmet vermeye devam edeceğiz.” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık