Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Başkan Kamil Saraçoğlunu Ziyaret Etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, AR-GE Başkanı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Kütahya Belediyesini ziyaret etti.

Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Başkan Kamil Saraçoğlunu Ziyaret Etti
  • 05 Eylül 2018, Çarşamba 20:32
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, AR-GE Başkanı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Kütahya Belediyesini ziyaret etti.
Bir dizi temas ve incelemede bulunmak üzere Kütahyaya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, AR-GE Başkanı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlunu makamında ziyaret etti.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, AR-GE Başkanı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağı Kütahyada ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, “İzmirden milletvekili seçilmiş bir Kütahyalı olarak bizler Hamza Beyi aynı zamanda Kütahya Milletvekili olarak ta görüyoruz. Ankarada ve Genel Merkezimizde Kütahyanın sorunları ile ilgileniyor olmanız ve çözüm noktasında vermiş olduğunuz gayretlerden dolayı hemşerilerim adına müteşekkiriz. Sizleri Kütahya Belediyesinde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.
Başkan Saraçoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, AR-GE Başkanı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağa Kütahya Belediyesinin il genelinde gerçekleştirdiği yatırımları anlatarak bilgiler verdi.
Kütahyada olmaktan mutlu olduğunu ifade eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, AR-GE Başkanı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, “Belediyelerimizin şehirlerimizde yaptığı yatırımları çok önemsiyoruz. Kütahya Belediyesinin de bugüne kadar Kütahyaya yapmış olduğu hizmetleri yakından takip ediyoruz. Kütahya Belediyesinin bu bölgede yapmış olduğu başarılı belediyecilik ile örnek olma özelliği var. O sebeple sayın başkanımıza ve ekibine Kütahyada yapmış oldukları başarılı çalışmalar için teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Ziyaret sonrası Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu günün anısına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, AR-GE Başkanı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağa hediye taktim etti. (EFE)

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık