Genç Kameraman Ercan Akbıyık Son Yolculuğuna Uğurlandı

İstanbulda yaşadığı evinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden ATV kameramanı Ercan Akbıyık (39) son yolculuğuna uğurlandı.

Genç Kameraman Ercan Akbıyık Son Yolculuğuna Uğurlandı
  • 16 Ekim 2018, Salı 14:56
İstanbulda yaşadığı evinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden ATV kameramanı Ercan Akbıyık (39) son yolculuğuna uğurlandı.
ATVde uzun yıllardır kameraman olarak çalışan ve önceki gece İstanbulda yaşadığı evinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden evli ve 1 çocuk babası olan 39 yaşındaki Ercan Akbıyık, memleketi Zonguldakta son yolculuğuna uğurlandı. 102 sokak Askeri Tepe Camiinde kılınan cenaze törenine ATV ekibi, Ercan Akbıyıkın yakınları ve sevenleri katıldı.
Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Ercan Akbıyıkın cenazesi kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığına defin edildi.

“Hayat dolu bir insandı, acımız çok büyük”
Kardeşinin hayat dolu olduğunu ifade eden ağabeyi Erdinç Akbıyık, “Kardeşim hayat doluydu, neşeliydi çevresinde sevilen bir insandı. Acımız büyük. Arkadaşlarının hepsi ve sevenleri burada. En son düğününde böyle bir kalabalıktık tekrar bizi bir araya topladı rahmetli Allah mekanını cennet eylesin.
Bilinen herhangi bir rahatsızlığı yoktu. En son kalbi ile bir sıkıntısı vardı. Gerekeli tedaviler uygulandı. Hiçbir şeyi yoktu. Stresten kaynaklanan bir durum olduğu söyleniyordu. Sağlıklı bir insandı. Söylenecek söz yok vade dolmuş Allah rahmet eylesin” şeklinde konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık