Genç Hafızlardan Kaymakama Ziyaret

Bursanın Yenişehir ilçesinde genç hafızlar Kaymakam Suat Seyitoğlunu ziyaret etti.

Genç Hafızlardan Kaymakama Ziyaret
  • 14 Ağustos 2018, Salı 17:25
Bursanın Yenişehir ilçesinde genç hafızlar Kaymakam Suat Seyitoğlunu ziyaret etti.
Yenişehir Yatılı Kız Kuran Kursunda hafızlık eğitimi gören ve Bursada yapılan imtihanda başarılı olarak hafızlık belgesi alan öğrenciler, Kaymakamı Suat Seyitoğlunu ziyaret etti. Ziyaretten uyduğu memnuniyeti dile getiren Seyitoğlu, öğrencileri tebrik ederek, başarılarının devamını diledi ve kendilerini ödüllendirdi.
Yatılı Kız Kuran Kursunun meyvelerini vermeye başlamasından dolayı mutlu olduklarını belirten Kaymakam Suat Seyitoğlu, ‘2015 yılında açılan kursumuzdan 7 kızımız hafız olarak mezun oldu. Semeresini toplamaya başladık. Her yıl mezun verdiğimiz hafız kızlarımız binlerce insanımıza Kuran-ı kerim okumayı öğretecek. Bundan güzel bir şey olamaz. Bu hafızlarımızın üzerinde emeği olan bütün hocalarımızı kutluyorum. Allah hepsinden razı olsun” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık