Gemlikte Şenlik Coşkusu

Bursanın Gemlik ilçesinde “Feyziye Köy Şenlikleri” büyük ilgi gördü.

Gemlikte Şenlik Coşkusu
  • 02 Temmuz 2018, Pazartesi 12:24
Bursanın Gemlik ilçesinde “Feyziye Köy Şenlikleri” büyük ilgi gördü.
Karagöl mevkiinde tertiplenen şenliğe Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve siyasîlerin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Gemlik Belediyesi, Feyziye Mahallesi Muhtarlığı ve Feyziye Derneği tarafından düzenlenen şenlik akşam saatlerine kadar devam etti. Belediye Başkanı Refik Yılmaz, birlik ve beraberlik mesajları verdiği konuşmasında, “Bu şenliklerde saz da, söz de var. Bu coğrafyada birliğimizi ve beraberliğimizi perçinleyecek birçok unsur var” dedi.
Gemlik Belediyesi olarak sosyal proje ve şenliklere sınırsız destek verdiklerini hatırlatan Refik Yılmaz, Karagölün de yakın zaman içinde eski ihtişamına kavuşacağını söyledi. mahalî sanatçıların konserleri ve gösterilerle renklere Feyziye Karagöl Şenlikleri, horonlar ve halaylar ile son buldu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık