Gemlike Yeni Adalet Sarayı

AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Gemlik ilçesinde yapımı devam eden adliye inşaatını inceledi.

Gemlike Yeni Adalet Sarayı
  • 15 Ekim 2018, Pazartesi 16:32
AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Gemlik ilçesinde yapımı devam eden adliye inşaatını inceledi.
Kaba inşaatı nerede ise tamamlanan adliye binası ziyaretinde milletvekiline Gemlik Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ülger de eşlik etti. İnşaatta çalışan işçiler ve firma sorumluları ile de görüşen Milletvekili Zafer Işık, Başsavcı Ali Ülgerden adliye projesi ve aşamalarla alâkalı bilgi aldı. Zafer Işık, İnşaatımız süratle devam ediyor. Kaba inşaatı bitmek üzere, kış sonu inşaatın bitmesini planlıyoruz. Gerek başsavcılığımız, gerekse Adalet Bakanlığı binanın bitmesi için gayret gösteriyor. Bizler de bölge milletvekilleri olarak incelemeler yapıyoruz. Bu konu ile alakalı bilgileri bakanlığımızla paylaşacağız. İşin hızlanması için teşebbüste bulunacağız. Adalet Bakanlığımıza ve müteahhit firmaya teşekkür ederim dedi.
İç çalışmaları ve ince işçiliği dışında nerede ise tamamlanan adliye binası Hisartepe mevkiinde Gemlike hakim noktaya inşa ediliyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık