Gemerek Devlet Hastanesine Görev Değişikliği

Gemerek Devlet Hastanesine başhekimliği Dr. Erdem Aydın getirildi.

Gemerek Devlet Hastanesine Görev Değişikliği
  • 27 Eylül 2018, Perşembe 15:22
Gemerek Devlet Hastanesine başhekimliği Dr. Erdem Aydın getirildi.
Gemerek Devlet Hastanesinin yeni Başhekimi Dr. Erdem Aydın oldu. 1991 yılında Niğdede doğan Aydın tahsilini Cumhuriyet Üniversitesinde tamamladı. 2015 yılında Gemerek Devlet Hastanesinde doktorluğa başlayan Aydın, 2017 yılında Erciyes Üniversitesinde diyaliz eğitimi aldı. Sağlık Kurumları 2018 İşletme Yönetimi Yüksek Lisansını tamamlayan Aydın 3 yıldır Gemerekte doktor olarak görev yapıyor.
Aydın,Gemerek benim ilçem gibi oldu. 3 yıldır burada görev yapmaktan oldukça mutluyum. Böyle bir göreve getirildiğim içinde oldukça gururluyum. Sevdiğim bu ilçeye daha güzel hizmetler yapmak için çaba harcayacağım. Gemerek Devlet Hastanesini 3 yıldır görev yaptığım için oldukça benimsedim dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık