Gedizde Trafik Kazası: 1 Yaralı

Kütahyanın Gediz ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Gedizde Trafik Kazası: 1 Yaralı
  • 17 Eylül 2018, Pazartesi 17:30
Kütahyanın Gediz ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.
Kaza Gediz ilçesi Umurbey Mahallesi Ahmet Dizman Caddesinde meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre çocuklarını okula bırakan Suna Karaaydın yönetimindeki 43 LG 008 plakalı otomobile Kamil Demirin kullandığı 43 AAH 320 plakalı öğrenci servisi çarptı. Çarpışma sonucunda otomobil sürücüsü Suna Karaaydın ağır yaralandı.
Kazayı gören vatandaşların haber vermesinin ardından olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri yaralıyı Gediz Devlet Hastanesine kaldırırken, Suna Karaaydının hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
Çok sayıda sokağı birbirine bağlayan söz konusu yola trafik ışığı isteyen vatandaşlar, bu duruma isyan etti. Mahalle sakinleri, “Yıllardır bu kaçıncı kaza. Daha kaç kurban vermemiz lazım. Yetkililer artık duysun sesimizi. Bu kavşağa acil olarak trafik ışığı istiyoruz” dedi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (RB-EFE)

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık