Gebze Belediyesi, Silvana Kitap Gönderdi

Gebze Belediyesi, Silvanda bulunan Anadolu İmam Hatip Lisesi Kütüphanesine bin kitap gönderildi.

Gebze Belediyesi, Silvana Kitap Gönderdi
  • 03 Ekim 2018, Çarşamba 12:13
Gebze Belediyesi, Silvanda bulunan Anadolu İmam Hatip Lisesi Kütüphanesine bin kitap gönderildi.
Gebze Belediyesi tarafından Silvanda bulunan Silvan Anadolu İmam Hatip Lisesi Kütüphanesine kitap desteğinde bulunuldu. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşkerin talimatları doğrultusunda Silvanda bulunan Anadolu Lisesine yapılan kitap desteği öğrenciler tarafından sevinçle karşılandı. Eksik kitaplarını ileten okul kütüphanesine Gebze Belediyesi tarafından yaklaşık bin kitap yollandı.
Eğitime her yerde destek vermeye hazır olduklarına dikkat çeken Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Eğitime her zaman destek veren bir belediye olduk. Gençler bizim geleceğimiz ve onların eğitimleri bizler için çok önemli. Silvanda okuyan çocuklarımıza yaptığımız kitap desteği bu anlamada bizim için önemli” dedi.
Kütüphanelerinde artık istedikleri kitapları okuma şansı bulan Silvan Anadolu Lisesinin öğrencileri de Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşkere kitap desteği için teşekkür etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık