Gaziler Derneğinden Başkan Yılmazere Teşekkür

Sapanca Gaziler Derneği üyeleri, Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazeri makamında ziyaret etti.

Gaziler Derneğinden Başkan Yılmazere Teşekkür
  • 12 Eylül 2018, Çarşamba 18:33
Sapanca Gaziler Derneği üyeleri, Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazeri makamında ziyaret etti.
Sapanca Gaziler Derneği üyeleri Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazeri ziyarette bulundular. Dernek üyeleri tarafından gerçekleştirilen ziyaretten memnuniyetini dile getiren Başkan Yılmazer, “Gazilerimiz baş tacımız, vatan ve millet için canlarını veren şehitlerimiz ve bu uğurda mücadele veren Gazilerimiz, milletin gönlünde daima farklı mertebededir. Yerel yönetimler olarak bizler sadece önemli günlerde değil her daim Gazilerimiz için elimizden gelen her türlü destek ve hizmete hazırız” dedi.
Gaziler Derneği üyeleri, Başkan Yılmazere yaptığı çalışmalar ve Sapancanın gelişen, gelişmeye devam eden bir ilçe olarak tanınmasından mutluluk duyduklarını belirterek teşekkür ettiler. Birlikte hatıra fotoğrafı çekildiler.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık