Gaziantepte 15 Temmuz Hazırlıkları Devam Ediyor

15 Temmuz 2016 yılında yaşanan hain derbe girişiminin ikinci yıl dönümü anma programları çerçevesinde Türkiyenin her yerinde olduğu gibi Gaziantepte de hazırlıklar devam ediyor.

Gaziantepte 15 Temmuz Hazırlıkları Devam Ediyor
  • 14 Temmuz 2018, Cumartesi 15:20
15 Temmuz 2016 yılında yaşanan hain derbe girişiminin ikinci yıl dönümü anma programları çerçevesinde Türkiyenin her yerinde olduğu gibi Gaziantepte de hazırlıklar devam ediyor.
Gaziantep 15 Temmuz Demokrasi Meydanında yapılacak darbe şehitlerini anma programı için meydan bayraklar ve pankartlarla süslenirken, yapılacak etkinlikler için meydana bir de sahne kuruldu. Gaziantepte 15 Temmuz Pazar öğle saatlerinde başlayacak olan program kapsamındaki etkinlikler gece boyu devam edip sabah namazıyla beraber son bulacak.
Anma etkinlikleri için meydana gelecek vatandaşların sıcak havadan etkilenmemeleri ve ihtiyaçlarını gidermeleri için çok sayıda çadır kurulurken, çevrede de olası olumsuzluklara karşı geniş çaplı aramalar yapıldı.
Allah o günleri bu millete bir daha göstermesin
15 Temmuz Demokrasi Meydanında yapılan hazırlıları gören Mustafa Bozkurt isimli bir vatandaş ise hain darbe girişiminin ikinci yılındı kin ve nefretlerinin devam ettiğini belirterek, Yarın bu meydana gelip biz de o günleri tekrar hatırlayacağız ve herkese de hatırlatacağız. Allah o günleri bu millete bir daha göstermesin. Ben o gece evde otururken darbe var dediler şaşırdım kaldım inanamadım. O dönemlerde herkes diyordu ki darbe dönemleri artık bitti. O yüzden kimse beklemiyordu. biz de beklemiyorduk birden darbe var deyince şaşırıp kaldık. Ondan sonra televizyonlara baktık Cumhurbaşkanımızın milleti meydanlara davet etmesiyle meydanlara çıktık. En son gece yarısından itibaren baktığımız zaman artık bu işin bittiğini, o hainlerin başarısız olduklarını gördük. Çünkü millet meydanlara koşmaya, darbeyi protesto etmeye, engellemeye devam ediyordu, çünkü Reis çağırmıştı, Reis koşun meydanlara, ölümüne de olsa gidin demişti. Millet de ardından gitti ve o hainlere gereken dersi verdi diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık