Gaziantep Büyükşehirden Tenis Kompleksi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından 2017 yılı Kasım ayında yapımına başlanan tenis kompleksi inşaat çalışmaları, tüm hızıyla ilerliyor.

Gaziantep Büyükşehirden Tenis Kompleksi
  • 27 Ağustos 2018, Pazartesi 10:07
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından 2017 yılı Kasım ayında yapımına başlanan tenis kompleksi inşaat çalışmaları, tüm hızıyla ilerliyor.
Gaziantep Büyükşehir, yepyeni bir spor kompleksini hizmete sunacak.
Yaklaşık 750 bin gencin yaşadığı Gazi şehir, sanayi, kültürel ve gastronomi kimliğine, “Gençlik Kenti” unvanını ekleyecek. Spor tesisi sayısını arttırarak gençler için yeni alanlar açan Büyükşehir Belediyesi, modern bir tenis kompleksini şehrin envanterine yazmaya hazırlanıyor. Genç potansiyelden yararlanamazsak tüm dünyada sorun alanı olarak görülen uyuşturucu, sigara, alkol ve şiddetle uğraşmak zorunda kalabileceklerini söyleyen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahinin talimatı doğrultusunda çalışmalarını yoğunlaştıran Fen İşleri Daire Başkanlığı, tenis kompleksi inşaat çalışmalarını tamamlayarak, önümüzdeki aylarda modern bir spor alanını hizmete alacak.
Toplam 2 bin 500 metrekare alana kurulacak olan ve inşaatı devam eden komplekste 6 adet açık tenis kordu, bir adet duvar tenisi kordu, 2şer adet oyun ve fitness alanı, koşu yolu, dinlenme alanı, kafeterya ve süs havuzu yer alacak.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık