Gaib Koordinatör Başkanı Kileciden Bayram Kutlaması

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı A.Fikret Kileci, Kurban bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Gaib Koordinatör Başkanı Kileciden Bayram Kutlaması
  • 17 Ağustos 2018, Cuma 17:17
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı A.Fikret Kileci, Kurban bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.
Kireci mesajında bayramların toplumsal birlik ve beraberliğin sağlanmasında büyük önemi olduğunu belirterek, tüm halkın Kurban Bayramını kutladı. Başkan Kilecinin kutlama mesajında, Bayramlar, kırgınlıkların küskünlüklerin unutulduğu, sevgi kardeşlik ve hoşgörü duygularının güçlendiği , zenginin fakire , güçlünün zayıfa yardım ettiği çok mübarek günlerdir. Ülkemizin ekonomik siyasi ve insani olarak ciddi zorlamaya tabi tutulduğu. Yakın komşumuz Suriyede ve dünyanın birçok bölgesinde hala milyonlarca insanın evinden uzakta mülteci olarak yaşamaya çalıştığı kan ve göz yaşının dinmediği .Ticaret savaşlarının tüm insanlığı tehdit ettiği bir ortamda Kurban bayramını kutluyoruz. Ecdadımızdan aldığımız güçle Mustafa Kemal Atatürkün bizlere armağan ettiği laik ve demokratik Türkiye Cumhuriyetinde kardeşçe yaşamak için , ülkemizin bu sıkıntılı süreci başarı ile atlatması için akıllı hareket etmek , çalışmak ama çok daha fazla çalışmak herkesin ortak görevi olmalıdır. Gençlerimize insanımıza yatırım yapmalıyız ,teknolojiye yatırım yapmalıyız ,öz kaynaklarımıza yatırım yapmalıyız . Sonuç olarak geleceğimize yatırım yapmalıyız .Bütün bu duygu ve düşüncelerle herkesin Kurban bayramını kutlarken, bayramın ülkemize ve tüm dünyaya huzur ve barış getirmesini temenni ediyorum. Bayramımız kutlu olsun denildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık