Gahib Başkanı Kaplandan Bayram Kutlaması

Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği (GAHİB) Başkanı Ahmet Kaplan, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Gahib Başkanı Kaplandan Bayram Kutlaması
  • 18 Ağustos 2018, Cumartesi 12:04
Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği (GAHİB) Başkanı Ahmet Kaplan, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Kaplan, İslam coğrafyasının bir çok yerinde kan ve gözyaşının devam ettiği, ve Türkiye üzerinde ABDnin ekonomik yaptırımları ile karşı karşıya bulunduğu bir ortamda Kurban bayramını kutladıklarını belirtti.
Kaplam mesajında, İslam Alemi olarak Kurban Bayramını, Suriyede, Filistinde ve dünyanın bir çok bölgesinde kan ve gözyaşının dinmediği bir ortamda kutluyoruz. Diğer taraftan ülkemiz içeride ve dışarıda terörle mücadeleyi yoğun bir şekilde sürdürmektedir. Bunların yanında bir süredir de ABDnin ekonomik yaptırımları ile mücadele ediyoruz. Yaşadığımız tüm bu sorunları ancak güçlü bir Türkiye ve güçlü bir ekonomimizle çözebiliriz. Bu sıkıntılı süreçten başarı ile çıkabilmek için her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe, yardımlaşmaya ve dayanışmaya ihtiyacımız var. Kurban bayramının birlik ve beraberliğimizin artmasına vesile olmasını diliyorum. Bizler birlik ve beraberlik içinde hareket ettikçe, içeriden veya dışarıdan gelecek tüm tehlikeleri kolaylıkla bertaraf ederiz. Bu duygu ve düşüncelerle, milletimizin ve İslam aleminin Kurban bayramını kutluyor, hac farizası için kutsal topraklarda bulunan vatandaşlarımızın ibadetlerinin ve kurbanlarının kabul olmasını diliyorum. Kurban Bayramı ülkemizde ve tüm dünyada huzur ve barışa vesile olsun ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık