Gahib Başkanı Kaplandan 29 Ekim Mesajı

Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği (GAHİB) Başkanı Ahmet Kaplan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Gahib Başkanı Kaplandan 29 Ekim Mesajı
  • 26 Ekim 2018, Cuma 10:45
Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği (GAHİB) Başkanı Ahmet Kaplan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başkan Ahmet Kaplan mesajında, 600 yıllık bir cihan imparatorluğunun mirası üzerine kurulan Cumhuriyetin, Türk milletinin hür ve bağımsız yaşama azminin bir göstergesi olduğunu ifade etti. Kaplan mesajında, Milletçe Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 95. yıl dönümünü kutlamanın sevincini yaşıyoruz. Milletimizin ortak eseri olan Cumhuriyet, bizleri yıllardır bir arada tutan, birlik ve beraberliğimizi sağlayan en önemli kazanımdır. Bu nedenle Cumhuriyeti ilelebet yaşatmak herkesin görevidir. İş dünyası olarak, Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 100. yılı olan 2023te, ülkemizi dünyanın en büyük ekonomilerinden biri yapmak için büyük bir gayretle çalışmaya devam ediyoruz. Bu tarihi gün dolayısıyla, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere vatanımızın ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğü için canını feda eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet, rahmet ve şükranla anıyoruz. Ruhları şad olsun ifadelerine yer verdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık