Gagiad Başkanı Tezelden 15 Temmuz Mesajı

Gaziantep Genç İşadamları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Bora Tezel, 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili mesaj yayımladı.

Gagiad Başkanı Tezelden 15 Temmuz Mesajı
  • 15 Temmuz 2018, Pazar 10:44
Gaziantep Genç İşadamları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Bora Tezel, 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili mesaj yayımladı.
Tezel mesajında, “Ülkemiz ve geleceğimiz için daha büyük değer üretmemiz, aydınlık yarınlarımız için daha iyi olmak adına yorulmadan ve kararlılıkla çaba göstermemiz gerekiyor. 15 Temmuz 2016 gecesi milletimiz ve devletimiz demokrasimize karşı yapılan bu saldırıda kararlı bir duruş sergileyip, el ele vererek tek vücut olduğumuzu tüm dünyaya da bir kez daha kanıtladı. Türk milleti olarak her türlü darbe girişiminin karşısında, cumhuriyet ve demokrasinin yanında olacağız. Devletimiz ve ülkemiz var oldukça biz de varız. İki yıl önce 15 Temmuz darbe girişiminde hayatını kaybeden kahraman Şehitlerimize Allahtan rahmet, kıymetli ailelerine sabırlar diliyor; Gazilerimizi saygıyla anıyoruz. Milletimiz onları daima minnetle, rahmet ve şükranla anacaktır. Ülkemizin ve milletimizin bir daha böyle acılar yaşamamasını tüm kalbimizle diliyor; GAGİAD ailesi olarak bize düşen en büyük görevin daha fazla çalışma, üretme, ülkemizin refah seviyesini arttırmak olduğu bilinci ile ülkemiz için daha da güzel yarınlar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık