Forum Aydından ‘Tarihe Yolculuk Etkinliği

Kuruluşunun 10. yılına özel pek çok etkinliğe imza atan Forum Aydın düzenlediği organizasyonla, fotoğrafçıları ve basın mensuplarını keyifli bir programda buluşturdu. Yarışma öncesi pek çok kişi fotoğraf makinesi ile Priene Antik Kentinde tarihi bir yolculuğa çıktı.

Forum Aydından ‘Tarihe Yolculuk Etkinliği
  • 24 Ekim 2018, Çarşamba 8:38
Kuruluşunun 10. yılına özel pek çok etkinliğe imza atan Forum Aydın düzenlediği organizasyonla, fotoğrafçıları ve basın mensuplarını keyifli bir programda buluşturdu. Yarışma öncesi pek çok kişi fotoğraf makinesi ile Priene Antik Kentinde tarihi bir yolculuğa çıktı.
Aydın ve çevre illerin buluşma noktası Forum Aydın, 10. yılına özel düzenlediği etkinlikler kapsamında, Priene Antik Kentini ve Milet Antik Kentini ziyaret eden grup, Forum Aydın tarafından gerçekleştirilen 1. Ulusal Fotoğraf Yarışması hakkında alışveriş merkezi müdürü Ezgi Çubukçudan detaylı bilgi aldı.
Forum Aydının tam 10 yıldır, Ege mimarisinin sıcaklığıyla açık havada alışveriş yapma keyfi sunan, Aydının ilk ve tek alışveriş merkezi olarak misafirlerini ağırladığını belirten AVM Müdürü
Ezgi Ezgi Çubukçu, “Moda ve sosyal hayatın kalbi Forum Aydında atıyor. 10uncu yılımızı her etkinliğimize, kampanyamıza ve sosyal sorumluluk projemize yoğun ilgi gösteren Aydınlılarla beraber kutluyoruz. Bu kapsamda özel temalı bir fotoğraf yarışması düzenledik. Aydın Eski Eserleri Sevenler Derneği işbirliğiyle gerçekleştirdiğimiz 1. Ulusal Fotoğraf Yarışmasının önemi, hedefinden kaynaklanıyor. Bu projeyle amacımız Aydının doğal güzelliklerinin, tarihi ve kültürel değerlerinin tanıtılması, geniş kitlelere ulaştırılması, bölgenin turizm potansiyeli hakkında farkındalık oluşturulması ve ilin ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasına katkı sağlanması. Tüm fotoğraf severleri, başvuruları 31 Ekim 2018e dek devam eden yarışmamıza bekliyoruz” dedi.
“1. Ulusal Fotoğraf Yarışması hakkında”
Forum Aydın olarak, Aydının kültürel hafızası için arşiv oluşturmak ve profesyonel ya da amatör tüm fotoğrafçıları desteklemek amacıyla 1. Ulusal Fotoğraf Yarışmasını düzenlediklerini kaydeden Çbukçu, “Aydın Eski Eserleri Sevenler Derneği işbirliği ile düzenlenen yarışmaya gösterilen yoğun ilgi ve talep sebebiyle, başvurular 31 Ekim 2018e dek uzatıldı. Aydının kültürel değerlerini yansıtan fotoğraflarıyla başvuruda bulunacak yarışmacıları, 1.500 TLye varan ödüller ve özel sürprizler bekliyor. “Aydının Tarihi ve Kültürel Mirası” konusuyla düzenlenen fotoğraf yarışması ile Aydının doğal güzelliklerinin, tarihi ve kültürel değerlerinin tanıtılması, geniş kitlelere ulaştırılması, bölgenin turizm potansiyeli hakkında farkındalık oluşturulması ve ilin ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasına katkı sağlanması hedefleniyor” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık