Firari Kurbanlıkların Peşine Yenimahalle Belediyesi Düşecek

Yenimahalle Belediyesinin Kurbanlık Yakalama Timi her yıl olduğu gibi bu Kurban Bayramında da görev başında olacak.

Firari Kurbanlıkların Peşine Yenimahalle Belediyesi Düşecek
  • 17 Ağustos 2018, Cuma 11:20
Yenimahalle Belediyesinin Kurbanlık Yakalama Timi her yıl olduğu gibi bu Kurban Bayramında da görev başında olacak.
Her bayram kameralara yansıyan kurbanlıklar ve sahipleri arasındaki amansız kovalamacanın yaşanmaması için Veteriner İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan Kurbanlık Yakalama Timi bayram boyunca mesai yaparak Yenimahalle halkına hizmet verecek.
Kurban Bayramında sahiplerinin elinden kaçarak caddelerde başıboş dolaşan ve çevreye tehlike saçan kurbanlıkları yakalamak için kurulan 3 kişilik ekip, bayram boyunca teyakkuzda olacak.

Kargaşa ve istenmeyen görüntülere son
Veteriner kontrolündeki ilaçlarla kaçan hayvanları uyuşturarak yakalayacak ve sahiplerine teslim edecek olan tim, kaçan hayvanların neden olduğu kargaşanın ve istenmeyen görüntülerin önüne geçecek. Aynı zamanda kaçan kurbanlıkların yakalanması sırasında yaralanan hayvanların tedavileri de belediye veterinerlerince anında yapılacak.
Özel olarak eğitim gören ekipler, günlük tatbikatlarını da düzenli olarak gerçekleştiriyor. Kondisyon çalışması yapan ve kement atma ile atış talimlerinde bulunan tim, kaçak kurbanlıklara geçit vermeyecek. Ekipler, Zabıta Müdürlüğüne müracaat eden veya 3150458- 3972474 numaralı telefonları arayarak destek isteyen vatandaşların yardımına koşacak.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık