Finike Kadınlar Plajı 60 Bin Kadını Ağırladı

Antalyanın üçüncü Kadınlar Plajını 3 ayda 60 bin yerli ve yabancı ziyaret etti.

Finike Kadınlar Plajı 60 Bin Kadını Ağırladı
  • 20 Eylül 2018, Perşembe 12:19
Antalyanın üçüncü Kadınlar Plajını 3 ayda 60 bin yerli ve yabancı ziyaret etti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türelin kadınlara yapmış olduğu pozitif ayrımcılığın en güzel örneklerinden olan kadınlar plajı hizmeti büyük beğeni topluyor. 2014 yılında Sarısu Kadınlar Plajı ile Türkiyenin ilk ve tek kadın yaşam alanını oluşturan Büyükşehir Belediyesi, ardından Alanya ve Finikede aynı hizmeti vermeye başladı. Her türlü konforun yer aldığı 5 yıldızlı plajlar, kadınların gözdesi oldu.
Finikenin en güzel koylarından 8.5 hektarlık Barbaros Hayrettin Koyu Mesire alanı doğal yapısı korunarak, kadınlara özel bir plaj haline getirildi. Antalyanın üçüncü kadınlar plajı olan Finike Altuncan Hatun Kadınlar Plajı yaz sezonu boyunca doldu taştı. Sadece Finike merkezindeki değil, Finike kırsalı, Demre, Kumluca ve Elmalıdan kadınlar da plaja akın etti. Plaj yerli ve yabancı turistlerin de yoğun ilgisini çekti.

Kadınlardan tam not
Finike ve çevre ilçelerdeki kadınlar yazın ve denizin tadını Altuncan Hatun Kadınlar Plajında çıkardı. 16 Eylülde sezonu kapatan plaj, kadınlardan tam not aldı. 3 ayda 60 bin yerli ve yabancı misafiri ağırladı. Muhteşem bir koya sahip olan Finike Altuncan Hatun Kadınlar Plajında, yüzer havuz sistemi sayesinde yüzme bilmeyen kadınlar ve çocuklar da güvenle denizden faydalandı.

Ücretsiz servis
Kadınlar Büyükşehir Belediyesinin sağladığı ücretsiz servis olanakları ile plajlara kolaylıkla ulaştı. Finike Turunçova ve Hasyurt, Kumluca, Elmalı ve Demreden Finike Kadınlar Plajına iki saatte bir araç kaldırıldı. Her türlü detayın düşünüldüğü plajda her biri 100 metrekare olan 3 ahşap iskele, şezlong, duş, soyunma kabinleri, WC, büfe, kır kahvesi, 26 araçlık otopark, ibadethane ve mescit bulunuyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık