Filibe Başkonsolosundan Etsoya Ziyaret

Türkiye Cumhuriyeti Filibe Başkonsolosu Hüseyin Ergani, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt ve Meclis Başkanı M. Emre Alpi ziyaret etti.

Filibe Başkonsolosundan Etsoya Ziyaret
  • 01 Eylül 2018, Cumartesi 11:53
Türkiye Cumhuriyeti Filibe Başkonsolosu Hüseyin Ergani, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt ve Meclis Başkanı M. Emre Alpi ziyaret etti.
Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyelerinden Ali Taşdemir ve Emre Rayın bulunduğu ziyarette Bulgaristan ve Odanın ticari ilişkileri ele alındı. Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, Komşu ülkeler arasındaki ticari ilişkilerin oluşması ve gelişmesi için Odamızın bir çok çalışması bulunmakta. Bu kapsamda son olarak Bulgaristan ile Türkiye arasında işbirliği ile partnerliğin oluşturulması ve geliştirilmesi için Bulgaristanın Sofya şehrinde düzenlenen Bulgar-Türk Ticaret Günleri etkinliğine katıldık. Bunun dışında Bulgaristan-Türkiye IPA Sınır Ötesi İşbirliği Programı kapsamında Haskovo, Yanbol, Burgas şehirleri ile ortak projeler yürütmeye devam ediyoruz. Bulgaristanda düzenlenen fuarlara katılmanın yanı sıra Odamızın düzenlediği Edirne Gıda, Tarım, Hayvancılık ve Sanayi Fuarına Bulgaristandaki partnerlerimizi davet ederek üyelerimiz ile tanışmalarını sağlıyoruz ifadelerini kullandı.
Başkonsolos Hüseyin Ergani ise iki ülke arasındaki ticari ilişkilere çok önem verdiklerinin altını çizerek, ticari ilişkilerin artması adına yapılacak tüm çalışmalara hazır olduklarını belirtti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zıpkınkurt, birlikten güç doğar düşüncesi ile ortak hareket etmenin ticaretin gelişmesi bakımından önemli rol üstlendiğini vurguladı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık