Fiber Optik Kablolardaki Arıza Aboneleri Bezdirdi

Vanın Erciş ilçesinde Türk Telekoma ait fiber optik kablolardaki arıza, aboneleri adeta hayatından bezdirdi.

Fiber Optik Kablolardaki Arıza Aboneleri Bezdirdi
  • 24 Temmuz 2018, Salı 18:38
Vanın Erciş ilçesinde Türk Telekoma ait fiber optik kablolardaki arıza, aboneleri adeta hayatından bezdirdi.
İlçede devam eden kentsel dönüşüm sahası içinde yaklaşık 2 yıldır açıktan geçirilerek abonelere hizmet veren fiber optik internet kablolarındaki arıza nedeniyle ilçe merkezinin bir bölümüne 24 saat internet hizmeti verilemiyor. Aboneler, Telekom yetkililerine sitemde bulunarak, kendilerine sağlıklı bir internet ortamı sağlanmasını talep ettiler. Fikret Varol isimli gazeteci, fiber optik kablolarındaki arıza nedeniyle işlerinin aksadığını belirterek, “Ercişte yerel gazete çıkartıyoruz. İnternet 24 saattir kesik durumda. İşlerimizi internet ortamında gerçekleştiriyoruz. İnternet olmayınca da çalışmalarımız aksıyor. Telekom yetkililerini sürekli aramamıza rağmen maalesef netice alamıyoruz. Bizler telefon ve internet faturalarını gününde ödememize rağmen iki yıldır sağlıklı hizmet alamıyoruz dedi.
Zafer Büyükaslan isimli esnaf ise, internetteki arıza nedeniyle banka havalelerini gerçekleştiremediğini, verilen hizmetten memnun olmadıklarını belirterek, arızaların kalıcı olarak giderilmesini talep etti.
Bu arada kentsel dönüşüm sahası içindeki fiber optik kablolarının gelişigüzel açıkta olması, arızalara adeta zemin hazırlıyor. İnşaat firması yetkileri, Telekom yetkilerine gerekli ikazları defalarca yapmalarına rağmen kabloların inşaat sahası dışına çıkartılmadığını söylediler.
Telekom yetkileri ise, arızaların genelde kentsel dönüşüm alanı içinden geçen kablolarda meydana geldiğini ve her defasında arızaların giderildiğini belirterek, inşaat firmasının çalışmalarını tamamlanmasıyla birlikte yeni şebeke hattının çekileceğini ifade ettiler.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık